RS Components lagerfører nu motorstyringsanalysatorer fra Fluke

Januar 2019 RS Components (RS) har lanceret to motorstyringsanalysatorer fra Fluke. Analysatorerne kan hjælpe med sikkert at finde og afhjælpe typiske problemer på motorstyringer af omformertypen.

MDA-510 and MDA-550 har hurtig opsætning af komplekse målinger og forenkling af fejlfindingsprocessen ved hjælp af guidede testopsætninger og automatiserede målinger. Brugeren skal blot vælge en test, og derefter viser trinvise og guidede målinger, hvor der kan foretages spændings- og strømtilslutninger. Forudindstillede måleprofiler sikrer registrering af data for hver kritisk sektion i motorstyringen, herunder indgange og udgange, DC-bussen og selve motoren.

MDA-510 guider dig gennem denne proces. Fra målinger af strømtilførslen til motorudgange på frekvensomformeren. Der gives specifikke oplysninger om forskellige målinger, og hvordan du forbinder dem, til diagrammer, der viser forbindelserne. MDA-550 gør det desuden muligt at måle harmoniske svingninger omkring den grundlæggende frekvens samt i området fra 9 kHz til 150 kHz. Den omfatter også måling af spændingsafladninger i motoraksler.

Med fire kanaler omfatter nøglefunktionerne: måling af centrale motorstyringsparametre, herunder spænding, strøm, DC-busspændingsniveau, AC-rippelstrøm, ubalancer i spænding og strøm og spændingsmodulation samt måling af yderligere elektriske parametre med fuldt 500 MHz oscilloskop. Andre funktioner omfatter nem og hurtig oprettelse af rapporter til dokumentation af fejlfinding samt tilslutning via USB A og USB mini-B.