RS Components A/S

RS Components introducerer nyt Fluke instrument til forenklet test af industrielle reguleringsventiler

Februar 2019RS Components (RS) lagerfører nu Fluke™ 710 mA sløjfe ventiltester. Et brugervenligt instrument, der forenkler test af reguleringsventiler. Det giver hurtig måling af kritiske ventildata ved hjælp af en enkel forbindelse med to ledninger.

Traditionelt blev der brugt komplekst udstyr til test af reguleringsventiler. Brugen af disse komplicerede enheder har betydet, at brugerne måtte gennemgå omfattende oplæring, og at reguleringsventilen skulle fjernes ved test. Potentielt 1-2 timers afprøvning.

Fluke 710 har indbyggede testprocedurer og en meget intuitiv grænseflade, herunder ventilstatusindikatorer. Vigtigst af alt giver enheden hurtige målinger af reguleringsventiler, mens de anvendes i et system. Den driver 4-20 mA strømsløjfesignalet og får den intelligente reguleringsventil til at bevæger sig. Samtidig aflæser den HART-kommunikationsprotokollen og indsamler kritiske diagnosticeringsoplysninger om ventilens position og status. Testeren giver derfor teknikere mulighed for at træffe hurtige og sikre beslutninger om, hvorvidt vedligeholdelse og midlertidig systemstandsning er påkrævet eller ej.

Fluke 710 har følgende indbyggede forudkonfigurerede testrutiner: manuel ændring af mA-signalet og visning af HART-variable som positionen og tryk; effektiv ramping af signalet med fuld rækkevidde under registrering af positionen eller anvendt tryk i procent fra 0 til 100 til 0 %; evaluering af ventilens reaktion i forbindelse med ændringer i mA-indgangen; hastighedtests for at fastlægge hvor hurtigt ventilen kan åbne eller lukke; bump og partial stroke tests, der hjælper med at teste ventiler over en del af deres område, så de kan testes i en live proces.

Målinger registreres og lagres i hukommelsen på Fluke 710. De kan uploades til Fluke ValveTrack™-analysesoftwaren, der leveres sammen med testeren.

Datablad findes her.