Opnå højere kvalitet på dine printkort og stencils med vaskeudstyr fra MBtech

Eltraco Automation er forhandler af vaskeudstyr fra den innovative franske leverandør MBtech, der bl.a. benytter et patenteret filtreringssystem.

Høj kvalitet er et ufravigeligt krav i de fleste elektronikproduktioner i dag. Og her kan optimal og korrekt rengøring af printkort og stencils være en vigtig forudsætning – eksempelvis hvis printkortet efterfølgende skal lakeres.

Til det formål har den franske leverandør MBtech udviklet en serie vaskemaskiner til elektronikindustrien til rengøring af printkort og stencils – NC25 og NC25E PCB Cleaner.

Patenteret filtreringssystem og lukket kredsløb

Begge maskiner er designet med udgangspunkt i et patenteret filtreringssystem, hvor printkort eller stencils indledningsvist sænkes ned i en vasketank. Herefter skylles emnerne, inden de tørres via en unik tørreproces, der kombinerer konvektion og vakuum.

Brugen af et særligt vandholdigt tilsætningsprodukt, der gør det muligt at frafiltrere bundfald og lignende, sikrer en proces, som foregår i et 100 procent lukket kredsløb.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om MBtech og NC25-maskinerne på MBtechs hjemmeside (LINK).

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 45 65 10 30 eller sende en mail til mikael.thomsen@eltraco.com, hvis du er interesseret i at vide mere.

Fakta om NC25 og NC25E

  • Patenteret renseproces
  • Mulighed for ultrasonisk produktion
  • Unik vakuum-baseret tørreproces
  • Lave driftsomkostninger
  • 100 % lukket kredsløb
  • Mulighed for tilkøb af sporbarhedssystem