Se casevideo fra Ellab: Investerer i komplet SMT-linje

Det handler om kvalitet, fleksibilitet og fuld kontrol med forsyningskæden, når Ellab insourcer hele sin elektronikproduktion og etablerer en helt ny SMT-linje på sin fabrik i Hillerød. Hør mere om de strategiske overvejelser bag investeringen i denne casevideo.

Hos Ellab har man valgt at insource sin elektronikproduktion og etablere en dugfrisk SMT-linje på Ellabs fabrik i Hillerød. Herfra producerer virksomheden blandt andet validerings- og monitorerings-måleudstyr til medicinalvirksomheder over hele verden. 

“Vi har verdens 40 største medicinalvirksomheder som kunder, og for dem er kvalitet det afgørende parameter. Derfor har vi haft et ønske om at insource produktionen for at kunne levere en supergod og ensartet kvalitet hver gang,” forklarer Thomas Ankjær Roitto, Supply Chain Director hos Ellab. 

Linjen er bygget op omkring en MY700 jetprinter fra Mycronic med tilhørende SPI (solder paste inspection), en MY300 pick-and-place-maskine og AOI-udstyr ligeledes fra Mycronic samt reflow-ovn fra ITW EAE. Hertil kommer komponenthåndtering i form af Mycronics MYTower, en fuld Mycronic-softwarepakke samt en vaskemaskine fra MB Tech

Se hele casevideoen på vores hjemmeside: https://eltraco.com/cases/cases-smt-udstyr/ellab-traekker-elektronikproduktionen-hjem-og-etablerer-spritny-produktionslinje-i-hilleroed/