Ny medarbejder hos GOmeasure

Vi har forrygende travlt hos GOmeasure og glæder os over at kunne byde endnu en dygtig medarbejder velkommen til vores engagerede team.

Gitte Praastrup er pr. 21. november 2017, ansat som marketing og eventkoordinator hos GOmeasure. Gitte kommer med mange års erfaring indenfor administration, planlægning og markedsføring.

En af de første opgaver bliver at synliggøre GOmeasure endnu mere, og udsendelse af nyhedsbreve om vores nyeste produkter og tiltag. Vi ønsker at nå ud til vores kunder indenfor elektronikbranchen og dette bliver en af Gittes kerneområder. Men derudover kommer hun også til at stå for planlægning, og koordinering af vores kommende arrangementer samt seminarer. Vi ser blandt andet frem til at afholde et større seminar, om IOT og Spektrum analyse i februar 2018.

GOmeasure er totalleverandør af test- og måleudstyr til elektronikbranchen. Vi tilbyder test- og måleudstyr fra nogle af verdens bedste og største leverandører, så som Tektronix, Anritsu, EM Test, Keithley m.fl. Vi ønsker at give forskere, ingeniører og teknikere de bedste løsninger inden for måleudstyr.

Vi byder Gitte et varmt velkommen og glæder os til, at hun bidrager med sine kompetencer og erfaring samt ikke mindst – gode humør.

GOmeasure