Miniatureret infrarødt termometer til plastikfilm

 

Berøringsfri temperaturmåling ved målebølgelængde 3,43 μm

Temperaturen er en vigtig fysisk variabel for at sikre kvalitet i produktionen af ​​plastikfilm. Anvendelsen af berøringsfri temperaturmålingsteknologi er en udfordringen, på film med en tykkelse på mindre end 1 mm da plastfilmen vil være gennemsigtig for et standard IR-termometer og kan derfor ikke måle overfladetemperaturen. Med udvikling af optris CT P3 infrarød termometer, som måler i et snævert spektralområde på 3,43 μm, muliggøres en præcis temperaturmåling af tyndere film fremstillet af fx PE eller PP.

Robust, varmebestandig og god procesintegration

Optris CT P3 er et robust pyrometer i et solidt hus, der er velegnet til eftermontering og OEM’er. Uden køling kan den bruges i omgivelser på op til 75 ° C og har beskyttelsesklasse IP 65.

Elektronikken (420 g) er adskilt fra sensorhovedet (200 g) og har let tilgængelige programmeringsknapper sammen med en oplyst LCD-skærm. Valgmulighederne for de analoge udgange er mellem 0 / 4-20 mA, 0-5 V, 0-10 V, Termoelement udgang K eller J. De digitale udgange, der er tilgængelige, er USB, RS485, RS232-interface, relæudgange, CAN-bus, Profibus DP eller Ethernet.

For mere information kontakt:

Metronic ApS

43963010