Kombineret Web sensor med PoE til måling af Co2, Temperatur og luftfugtighed

CO2 – kuldioxid niveauet er fornyelig betragtet som en vigtig parameter, som i væsentlig bestemmer kvaliteten af ​​interiøret klima. Især i bygninger, hvor mange mennesker samles, såsom mødelokaler, hospitaler, skoler, biografer, teatre og plejecentre. Ved hjælp af Comet Model T6640 sensoren kan ingeniører, tekniske rådgivere miljøeksperter og sundhed specialister optimere ventilation til skabelsen af ​​et sundt indeklima.

Comet T6640, CO2-sensor anvender multipoint kalibrering som fører til en fremragende nøjagtighed for måling af CO2 i hele af driftstemperaturområde.

Med denne sensor er enheden i stand til at opfylde de strenge krav til indendørs som udendørs brug. Måleprincippet er baseret på NDIR princippet med dobbelt bølgelængde, som automatisk kompenserer for ældning af sensoren. Sensoren er modstandsdygtig overfor forurening og giver vedligeholdelsesfri drift og fremragende langtidsstabilitet.

Målt temperatur og relativ fugtighed værdier er også konverteret til andre luftfugtighed fortolkning – dugpunkt temperatur, absolut fugtighed.

For yderligere information kontakt:

Metronic telefon 43963010

Datablad se her