Frem til 30/6: Stor rabat på inspektionsmaskiner fra Scienscope

Eltraco Automation kan lige nu tilbyde 20 % rabat på Scienscopes portefølje af komponenthåndteringsmaskiner. Tilbuddet er gældende frem til 30/6 2021.

Vores amerikanske leverandør Scienscopes røntgen- og inspektionsudstyr gør det nemmere at holde styr på sine komponenter og sin lagerbeholdning og derigennem reducere svind.

Og frem til den 30/6 kan vi lige nu tilbyde en rigtig stærk pris på Scienscopes komponenthåndteringsmaskiner i form af 20 % i rabat.

Markedets hurtigste komponenttæller

Rabatten vedrører i alt to maskiner: Dels label-læseren IMS-100 (Smart Reel Lite), dels komponenttælleren AXC-800 III.

Førstnævnte maskine kan aflæse enhver form for label, hvad enten det er 2D QR-koder, strips eller traditionelle stregkoder i 1D. Maskinen kan således registrere fire 7” komponentruller samtidig og producerer automatisk et unikt ID til hver rulle for fuld sporbarhed.

AXC-800 III-maskinen er markedets hurtigste semiautomatiske komponenttæller og kan bl.a. anvendes til registrering af BGA’er og ESD-komponenter.

Se Scienscopes egen brochure for kampagnen HER.

Førende røntgenspecialist

Scienscope har eksisteret siden 1995 og har hovedkvarter i byen Chino vest for Los Angeles med kontorer i Mexico, Tjekkiet og Canada.

Virksomheden begyndte som mikroskopproducent og har siden specialiseret sig inden for bl.a. offline og inline røntgenudstyr, videoinspektionssystemer, måleudstyr og fortsat mikroskoper.