GPower

Samsøvej 31
8382 Hinnerup
Telefon:
51905790
Hjemmeside:
  • Kommunikationsansvarlig
    Gabrielle Bro Øe Svendsen
    51905790 | gbs@gpower.io

Hvilke ydelser og hvordan?

Hos GPower tilbyder vi specialiserede instrumenter og testsystemer, der primært udvikles ved hjælp af LabVIEW, som er et programmeringssprog, og TestStand, som er et framework til testmanagement.

Ud over at National Instruments (NI) dermed er vores foretrukne software-leverandør, er de også vores foretrukne hardware-leverandør. Det skyldes, at vi har mange års erfaring med, at de løsninger, som man kan udvikle med deres software og hardware, er de løsninger med den højeste kvalitet i forhold til at udvikle specialiserede systemer inden for test, måling og styring.

Hvorfor GPower?

Hos GPower bevæger vi os væk fra traditionelle instrument- og systemløsninger inden for test, måling og styring ved at tage afsæt i et standardiseret, men samtidig modulært system, som består af egenudviklede basisbiblioteker og velafprøvede moduler fra tidligere projekter.

Denne tilgang betyder blandt andet, at vi i mange tilfælde kan levere løsninger, som kun består af 20-30 % ny kildekode, hvilket typisk resulterer i højere kvalitet, lavere omkostninger, kortere udviklingstid og større fleksibilitet.

Hvem er vi, og hvad kendetegner vores team?

Vores udviklingsteam er blandt de teams i Danmark med flest certificeringer inden for LabVIEW og TestStand. Foruden at disse certificeringer skaber et stærkt fundament for at udvikle software-løsninger af høj kvalitet, skaber de også et fælles kompetencesæt og et miljø med fokus på høj faglighed.

#labview #teststand #instrumenter #testsystemer #software #hardware #nationalinstruments #alliancepartner


Udgivet af GPower