GPower

Samsøvej 31
8382 Hinnerup
Telefon:
51905790
Hjemmeside:
  • Kommunikationsansvarlig
    Gabrielle Bro Øe Svendsen
    51905790 | gbs@gpower.io

Brug for måleinstrumenter, signalgeneratorer eller controllere til projekter inden for automatisering, simulering og test?

Hos GPower udvikler vi software-løsninger til at opsamle målinger, generere signaler og gemme dataset – løsninger, der primært udvikles ved hjælp af LabVIEW, som er et programmeringssprog, og TestStand, som er et framework til testmanagement. Typiske GPower-projekter kunne for eksempel være at udvikle måleinstrumenter, testkoncepter eller dataloggersystemer til alt fra energi- til elektronikindustrien.

Derudover er GPower også Alliance Partner hos National Instruments (NI). En titel, som bliver understøttet af et strategisk samarbejde, hvor NI’s hardware bindes sammen med GPowers egenudviklet software med det formål at levere instrumenter med tilpasningsmuligheder til fordelagtige priser inden for test, måling og styring. Hvorfor? Fordi vi vil udbrede avanceret instrumentering til industrien, så også små og mellemstore virksomheder har budget til måleinstrumenter, signalgeneratorer og controllere af højeste kvalitet.


Udgivet af GPower