GPower

Samsøvej 31
8382 Hinnerup
Telefon:
51905790
Hjemmeside:
  • Kommunikationsansvarlig
    Gabrielle Bro Øe Svendsen
    51905790 | gbs@gpower.io

Hvilke ydelser og hvordan?

Hos GPower udvikler vi nyskabende og omkostningsminimerende test- og målesystemer af højeste kvalitet. Det sker ved hjælp af LabVIEW, som er et programmeringssprog, og TestStand, som er et framework til testmanagement – begge softwareprodukter fra National Instruments (NI).

Ud over at NI dermed er vores foretrukne software-leverandør, er de også vores foretrukne hardware-leverandør. Det skyldes, at vi har mange års erfaring med, at de løsninger, som man kan udvikle med NI’s software og hardware, er de løsninger med den højeste kvalitet i forhold til at udvikle specialiserede systemer inden for test, måling og styring.

Hvorfor GPower?

Hos GPower bevæger vi os væk fra traditionelle instrument- og systemløsninger inden for test, måling og styring. Det sker ved at tage afsæt i et standardiseret, men samtidig modulært system, som består af egenudviklede basisbiblioteker og velafprøvede moduler fra tidligere projekter.

Denne tilgang betyder blandt andet, at vi i mange tilfælde kan levere løsninger, som kun består af 20-30 % ny kildekode, hvilket typisk resulterer i højere kvalitet, lavere omkostninger, kortere udviklingstid og større fleksibilitet.

Hvem er vi, og hvad kendetegner vores team?

Vores udviklingsteam er blandt de teams i Europa med flest certificeringer inden for LabVIEW og TestStand. Foruden at disse certificeringer skaber et stærkt fundament for at udvikle software-løsninger af høj kvalitet, skaber de også et fælles kompetencesæt og et miljø med fokus på høj faglighed.

#labview #teststand #instrumenter #testsystemer #software #hardware #nationalinstruments #alliancepartner


Udgivet af GPower