Marck Holm Hansen starter hos GPower i dag!

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Marck Holm Hansen starter som software-udvikler hos GPower i dag. Marck har blandt andet stor erfaring med at udvikle testsystemer, hvilket er ”spot on” i forhold til ProFactory – vores splinternye system til alle former for testafvikling!

Ekspert i LabVIEW og TestStand

Marck Holm Hansen er uddannet diplomingeniør fra VIA i Horsens i 2011. Efter uddannelsen startede han som software-udvikler hos DSE Test Solutions, hvor han har været i næsten ni år. Hos DSE Test Solutions har Marck blandt andet beskæftiget sig med indkøring af produkter og udvikling af diverse testsystemer ved hjælp af LabVIEW og TestStand.

Ud over at have mange års erfaring med LabVIEW og TestStand har Marck også taget flere af National Instruments’ certificeringer. Foruden at det har givet ham en endnu større knowhow, har det blandt andet også resulteret i, at han nu både er Certified LabVIEW Architect og Certified TestStand Architect, som det også er tilfældet med flere af vores udviklere.

Mød GPower-teamet

Hvorfor GPower?

”GPower virker som en spændende virksomhed, hvor jeg vil have gode muligheder for at udvide mine kompetencer, men også få en masse nye, da de har mange eksperter inden for LabVIEW og TestStand. Jeg ser meget frem til at være en del af GPowers udviklingsteam og bidrage til den daglige udviklingsproces, som de har i dag” – Marck Holm Hansen.

Stort velkommen til Marck!