GPower stiger i partnerniveau!

Hos GPower har vi netop modtaget nyheden om, at vi er steget til at være Silver Alliance Partner hos National Instruments (NI), hvilket sker på baggrund af en generel vækst over hele linjen.

Fra Alliance til Silver Partner Level

Efter kun fem års partnerskab med NI er vi nu løftet fra Alliance Partner Level til Silver Partner Level. Løftet i NI’s partnerprogram sker blandt andet på baggrund af en vækst i antallet af medarbejdere og NI-certificeringer, som har resulteret i, at vi nu er det udviklingshus i Danmark, der er højest certificeret inden for LabVIEW og TestStand.

Læs mere om GPower

Ud over en vækst i antallet af medarbejdere og certificeringer så skyldes løftet også endnu flere udviklingsprojekter, som har været med til at øge vores salg af NI hardware og systemintegrationer. Et tal, som kun vil stige i takt med udviklingen af vores egne produkter, hvor vi senest har lanceret ProFactory, som et banebrydende system til alle former for testafvikling.

En forventning om Gold Level

Men trods et løft i partnerniveauet har vi allerede nu en klar forventning om at stige til Gold Level inden for en kortere årrække, da kombinationen af flere test- og måleprojekter og en løbende udvikling af egne produkter betyder, at vi kommer til at ansætte endnu flere udviklere, men også at købe endnu mere NI software og hardware:

”Ud over at vi forventer at stige i partnerniveau inden for en overskuelig fremtid, så glæder vi os ikke mindst til at blive ved med at udvide samarbejdet med NI. NI har vist sig at være den helt rigtige partner for os, idet deres filosofi stemmer overens med vores i forhold til at udvikle innovative løsninger af den absolut højeste kvalitet”, fortæller Martin Boje, Direktør hos GPower.

Få et overblik over partnerniveauerne her