GPower

En fokuseret indsats på at videreuddanne medarbejdere! [LabVIEW og TestStand]

Certified LabVIEW Developer GPower

Hos GPower fortsætter de med at øge antallet af certificeringer i LabVIEW og TestStand. Foruden at tre af deres udviklere i løbet af denne uge har modtaget titlen som Certified LabVIEW Developer (CLD), har de også fået endnu en Certified TestStand Developer (CTD) iblandt sig.

Fire certificeringer – og flere på vej

I løbet af de seneste par måneder er GPower blandt andet gået fra to til fem CLD’er, ligesom de også er blevet syv CTD’er – og flere certificeringer er på vej. Hos GPower er de både glade for og stolte over resultaterne, men ser samtidig frem til at få endnu flere certificeringer. Det skyldes blandt andet, at certificeringerne er med til at skabe et fælles kompetencesæt i forhold til at udvikle software-løsninger af høj kvalitet, ligesom de også er med til at skabe et miljø med fokus på høj faglighed.

Se GPowers certificeringer

Du har også muligheden

Mangler du én eller flere certificeringer i LabVIEW eller TestStand? Med titler i huset som NI Certified Professional Instructor og LabVIEW Champion har National Instruments (NI) valgt GPower til at afvikle kurser og certificeringseksaminer.

Du kan blandt andet læse mere om GPowers kurser og certificeringer her.