Metronic ApS

Yokogawa WT5000 – vinder af Electronic Industry award – Power product of the year

Yokogawa WT5000 er en ny generation af Præcision Power Analysatorer, der giver en exceptionel målnøjagtighed på ± 0,03% .

I hurtigt voksende industrisektorer som elbiler, vedvarende energi og energieffektive teknologier, er der behov for høj pålidelighed. Test og måling for at forbedre sikkerhed, effektivitet og ydeevne har aldrig været større. Med WT5000 Precision Power Analyzer har ingeniøren en alsidig platform, som ikke kun leverer pålidelige målinger i dag, men også er klar til morgendagens udfordringer.

WT5000 har verdens højeste målepræcision for effekt: ± 0,03% ved 50/60 Hz. Som følge heraf er det muligt nøjagtigt at evaluere strømforbruget og virkningsgraden af ​​elektriske og elektroniske enheder.

WT5000 kan bestykkes med op til 7 stk. 5A eller 30A målemoduler. Dermed er det muligt at måle 3 faset værdier på maskinsiden (f.eks. vindmøllle siden) DC størrelser på DC link og 3 faset værdier på gridsiden (distributionssiden). Det er også muligt at måle samtidige harmoniske på maskinsiden og gridsiden. Det er endvidere også muligt at måle på moment og hastighed på motorer, hermed kan virkningsgraden beregnes.

Yderligere oplysninger fås hos

Metronic ApS

43 96 30 10