Udstillere klar til at favne fremtiden på EOT-messen

104 udstillere, herunder 10 startups, er på plads på årets EOT – Electronics of Tomorrow, og forventningsglæden blandt udstillerne er stor. Samtidig er EOT denne gang blandt meget andet klar med det nye lydområde The Wave, ligesom vinderen af Årets IoT-løsning skal kåres på messen, som finder sted i MCH Messecenter Herning 9.-11. maj 2023.

Det kommer til at summe af elektronik, software, hardware og teknologi generelt, når EOT – Electronics of Tomorrow tirsdag 9. maj slår dørene op til tre dage spækket med viden og personlige møder, prisoverrækkelser, konferencer og udstillere. Netop blandt udstillerne ser man frem til tre udbytterige dage.

– Vi har en stor forventning om at møde besøgende, som både er potentielt nye og eksisterende kunder, og vi glæder os til at høre nærmere om deres projekter, ønsker, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dem. Det er alle tiders mulighed for at vise de besøgende, hvad der gør Mekoprint til en god samarbejdspartner på mange områder, lyder det fra salgsdirektør i Mekoprint Stig Bergendorff, der fortsætter:

– EOT-messen skaber nogle gode rammer for at mødes med de besøgende under nogle fine forhold, hvor vi som udstiller primært skal fokusere på mødet, og hvor EOT har sørget for alt det praktiske. Et rigtigt godt koncept, som bliver værdsat af både besøgende og udstillere.

Læs hele pressemeddelelsen her