Tip 6: Tid er penge. Brug tiden rigtigt med den rigtige tilslutningsteknologi

Del design af styretavlen op i funktionsområder

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på tilslutning.

Tilslutninger er selve nervesystemet i styretavlen. Du kan yde den ideelle support til de forskellige funktioner i dit system med specielle produkter til tilslutning af forskellige komponenter og moduler. Du har brug for et stort udvalg af forskellige rækkeklemmer til tilslutning af et bredt udvalg af applikationer i din styretavle. Alle produkter skal være nemme at installere samt have standard-tilbehør og et konsekvent design.

 

 

Løsningen først – produkterne bagefter

Produkter fra COMPLETE line systemet garanterer pålidelige elektriske forbindelser for alle komponenter i syretavlen: Kraftige stærkstrømsklemmer er ideelle til forsyning af strøm. Lige fra alsidige fordelingsklemmer til kompakte gennemføringsklemmer omfatter COMPLETE line den rigtige potentialefordelingsløsning til enhver applikation.
Lav kompakte forbindelser til dine forbrugere i periferien med pladsbesparende motorklemmer. Skræddersyede væggennemføringer laver fleksible, eksterne grænseflader. Rangerklemmer benyttes primært inden for signaloverførsel – her kan egnede skilleklemmer og knivskilleklemmer sikre den nødvendige sikkerhed. Specielle sensor-/aktuatorklemmer er ideelle til især pladsbesparende sensor- og aktuatorfortrådning.

Feature: Push-in Technology

Lav løsninger til hurtig fortrådning af vedligeholdelsesfri tilslutninger i styretavlen. Push-in teknologi muliggør hurtig og enkel fortrådning takket være nem isætning. Selv små ledere fra 0,25 mm2 kan tilsluttes uden brug af værktøj – for at løsne lederen skal der blot trykkes på en tast.

Få overblikket over styretavlens functional areas.