SynFlex A/S

SynFlex udvider sit tape-sortiment markant

SynFlex Group har i årtier produceret og solgt el-tape under produktmærket SynTape® og vi har i de senere år især koncentreret os om kundetilpasset konvertering af selvklæbende bånd og tapes af mange forskellige typer. Pr. 1. januar 2020, har SynFlex desuden overtaget Von Roll’s produktprogram og produktion af elektrisk isolerende tape og overtager dermed også de to produktmærker Isotape® og Intertape®.

Dermed kan vi nu dække markant flere industrielle behov for tapes, da hvert produktnavn står for lidt forskellige egenskaber.

SynTape® – Tapes der er alsidige i brug
Disse selvklæbende bånd og tapes bruges meget bredt i industrien. Ud over at beskytte mod mekanisk belastning, bruges de også til bundtning, mærkning og elektrisk isolering.
Du kan vælge mellem mange forskellige materialekombinationer og klæbebelægning og dermed sikre dig, at vores klæbebånd opfylder lige præcist dine krav.

Intertape® – El-tape til krævende opgaver
Intertaper® el-tapes bruges til de allermest krævende opgaver i el- og elektronikindustrien. Diverse materialekombinationer giver mange anvendelsesmuligheder. Intertape® el-tapes skal kunne modstå store belastninger og fremstilles derfor i henhold til de strengeste standarder og afprøves, for at sikre stor pålidelighed.

Isotape® – Tapes til elektrisk isolering
Der stilles store krav til tape i elektro- og elektronikindustrien og de anvendes til utallige formål, lige fra simple opgaver som mærkning og fastgørelse og til mere krævende opgaver som elektrisk isolering. Valget af den rigtige tape afhænger derfor helt og holdent af, hvad den skal anvendes til. Med Isotape® tilbyder vi dig en lang række forskellige bærematerialer og klæbebelægninger, der imødekommer de specifikke krav, der gøre sig gældende i din branche.

SynFlex leverer allerede tape og klæbebånd til mange forskelligartede industrielle formål, men med det udvidede produktprogram, kan vi tilbyde markant flere løsninger. Her skal nævnes nogle overordnede eksempler på applikationer og industrier, hvor vores tapes finder indpas.

Medicinsk teknologi
Vores tapes lavet af acetatvæv, bruges ofte til konfektionering af ledninger i medicinske apparater. Vi producerer desuden udstansede eller laserskårne emner fremstillet af kobbertape til EMC-beskyttelse.

Automotive
Tape bruges til forbavsende mange ting bilindustrien. Ud over kabelkonfektionering eller elektrisk isolering, fungerer vores tapes til overfladebeskyttelse og lydisolering. Vi producerer også udstandsede emner fremstillet af polyester med klæb, der fungerer som pakninger.

Silketryk
Ved silketryk bruges vores SynTape® B / P.355 og Isotape® 51350 PV3-2 til at afdække store overflader, hvor man ønsker at undgå farvepåføring under udskrivningsprocessen.

Tampon-tryk
Til rengøring af tampon-puderne tilbyder SynFlex to forskellige rengøringsbånd, kaldet TRB16 Eco og TRB19 Optimo, der effektivt fjerner snavs og den overskydende farve uden at efterlade nogen klæberester.

Hårde hvidevarer
Særligt ikke-vævede polyesterbånd med akrylklæb er velegnede til vibrationsbeskyttelse i f.eks. hårde hvidevarer. Til dette formål anbefaler vi SynTape® F / PT.20-20 eller Intertape® 51595. Derudover tilbyder vi diverse klæbebånd som er velegnede til kabelkonfektionering eller som kantbeskyttelse.

Overfladeteknologi
Selvklæbende polyesterbånd er velegnet som overfladebeskyttelse (masking) i loddebade eller som beskyttelse under imprægneringsprocesser for at undgå forurening af ikke-forarbejdede overflader. Efter behandlingen kan klæbebåndet nemt fjernes uden limrester på grund af silikoneklæbemidlet og du sparer dermed efterfølgende rengøring.

Om SynFlex og tape
SynFlex producerer årligt mere end 2 millioner tapes og mere end 20 millioner udstansede og formskårne dele med eller uden klæb. Vi råder over nogle af de mest avancerede produktionsfaciliteter med nogle af de mest automatiserede produktionsprocesser og mest omfattende testfaciliteter på markedet. SynFlex er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015 og IATF 16949: 2016.

SynFlex leverer tape til mange formål og rådgiver gerne i valget af den rigtige tape, afhængig af den applikation, du står over for. Kontakt  vores kundeservice på tlf. +45 4448 5500 eller på info@synflex.dk.
Du kan også gå ind og læse mere på http://www.synflex.com.