SynFlex sikrer de skarpeste tampontryk

En af de vigtigste faktorer i processen med tampontryk, er renligheden, hvilket desværre ofte ignoreres. Det er ikke nok med en sikker påføring af blæk på emnet. Stemplet skal også være perfekt rengjort før næste trykproces.

Trykpuderensende tapes fra SynFlex er udviklet specifikt til formålet, fordi de pålideligt og effektivt fjerner resterende blæk og snavs efter hvert tampontryk.

Tapens klæbestyrke er meget vigtig for processen. På den ene side skal klæbeevnen være stærk nok til at fjerne alle urenheder på overfladen af stemplets ​​trykpude. Omvendt vil overdreven vedhæftning virke kontraproduktivt, da det ville belaste tampontrykmaskinen og beskadige den på længere sigt. En anden vigtig egenskab som tapen skal have, er, at den ikke må efterlade rester af klæbemiddel på trykpuden.

SynFlex giver dig fuld fleksibilitet i valg af ​​forskellige rullekerner – udover standard 3-tommer plastikkerner (korrugeret indvendig hvilket sikrer perfekt indeksering), produceres der også tape på slidsede 1-tommers plastkerner og på 1,5-tommers papirkerner. Med egen produktion af rullekerner, tilbydes der desuden kundetilpassede varianter.

Det samme gælder tapens længde. Ud over standardlængderne på 40, 50 og 66 meter, er der stort set ubegrænsede muligheder hvad angår længdestigninger, dog afhængigt af den købte mængde. Også tapens bredde tilpasses efter individuelle specifikationer, men det tilbydes uanset mængde.

Alle disse krav og ønsker imødekommes med de to tilgængelige typer tape, TRB16 Eco og TRB19 Optimo, hvis væsentligste forskelle er tykkelse, klæbestyrke og overflade.

TRB 16 Eco

Standard farve:          Transparent
Bagside (laminat):    Polypropylen film, appelsinskal-prægning
Samlet tykkelse:        0,090 mm +/- 5 %
Klæbemiddel:             Akryl
Klæbeevne:                 1,20 N/cm +/- 10 %
Standardlængde:       40, 50 og 66 m
Bredder:                      10 – 1.000 mm, på forespørgsel

TRB 19 Optimo

Standard farve:          Transparent
Bagside (laminat):    HDPE-film, pyramideprægning
Samlet tykkelse:        0,13 mm +/- 5 %
Klæbemiddel:             Modificeret akryl
Klæbeevne:                 1,40 N/cm +/- 10 %
Standardlængde:       40, 50 og 66 m
Bredder:                      10 – 1.000 mm, på forespørgsel

Trykpuderensende tape fra SynFlex – anvendt med succes af vores kunder i mange år.

  • høj renhed i printprocessen
  • pålidelig fjernelse af snavs og resterende blæk
  • høj fleksibilitet ved valg af forskellige kerner
  • standardlængder 40, 50 og 66 meter
  • tilpassede bredder og længder

Yderligere information om vores omfattende udvalg af tape findes på vores hjemmeside eller ved henvendelse til SynFlex kundeservice på tlf. 4448 5500 eller info@synflex.dk.