Size 3,5 push-pull-klassiker med øget modularitet og pol-antal

ODU MEDI-SNAP serien har bevist sit værd som en pålidelig og berøringssikker løsning til især medicoteknik, testudstyr samt industrielektronik. Det er en yderst pålidelig serie af plastkonnektorer, som i sin seneste version nu byder på endnu mere fleksibilitet og modularitet.

Med den nye størrelse 3,5 byder ODU’s push-pull-klassiker på mulighed for hybridløsninger og et stort antal poler. Ud over dét er konnektoren nem at tilpasse applikationen og kundens behov.

Stor fleksibilitet og op til 41 signalkontakter

ODU anvender et modulært princip, der gør et fleksibelt layout af polerne i forbindelsesteknikken mulig. De specielle hybrid-indsatser i MEDI-SNAP serien tillader en kombination af signal, power og væskeoverførsel i én og samme konnektor. Kundetilpassede løsninger til RF/coax og fiberoptik fås også. Til ”rene” signalapplikationer findes der desuden en konnektor med plads til hele 41 signalkontakter.

ODU MEDI-SNAP size 3,5 fås enten forseglede eller uforseglede. Eksempelvis kan et uforseglet, lige hanstik kombineres med et forseglet eller uforseglet hunstik. Stikkene kan monteres foran eller bag på et kabinets panel.

ODU’s plastkonnektorer kan anvendes bredt inden for medico-teknik, industrielektronik og test/måleudstyr. Applikationer som batterisystemer, endoskoper, LED-belysning, underholdningsteknik eller nødstrømsanlæg er blot nogle af de mange steder, hvor serien tilbyder sine mange fordele.

Der garanteres høj bruger- og patientbeskyttelse, idet ODU MEDI-SNAP er godkendt efter IEC 60601-1, 2MOPP-2MOOP

Push-pull konnektoren fås om ønsket færdigkonfektioneret komplet med kabel, terminering og mærkning.

Find en MEDI-SNAP size 3 konnektor til din applikation

Kontakt ODU Denmark på sales@odu-denmark.dk eller tlf. 22 33 53 35.