Sikkert DC stik med ArcZero teknologi

DC stik med ArcZero teknologi fra Phoenix Contact beskytter operatøren mod farlige elektriske lysbuer på en sikker og pålidelig måde. Det gør håndtering under installation og vedligeholdelse nem: ifm. vedligeholdelse kan udskiftning af enheder ske under belastning.

Den særlige egenskab er integreret i DC stikket. Et innovativt stykke elektronik, bygget direkte ind i stikket, slukker aktivt den elektriske lysbue. Evnen til sikkert at tilslutte og afbryde under belastning gør det muligt at lukke udvalgte dele af systemet sikkert ned ved for eksempel udskiftning af dele eller vedligeholdelse, mens resten af systemet forbliver i drift. Det betyder høj rådighed – stilstand hører nu fortiden til.

Med kapslingsklasse IP69, høj slagstyrke op til IK08 og langvarig udendørs holdbarhed kan stikket demonstrere sin styrke inden for mange applikationsområder. Samtidig kan det håndteres intuitivt og enkelt. Der er ikke brug for værktøj, da der ikke er behov for at aktivere nogen taster eller switches. Enestående omkostningseffektivitet og bæredygtighed sikres gennem det potentielt høje antal indføringscyklusser.

Mere info om tilslutningsstik