Seritronic A/S

Seritronic styrker supply-chain

Hvilke synlige ligheder findes mellem blandt andet en brandalarm, en robot græsslåmaskine og betjeningspanelet til en hospitalsseng? Alle består de af et kabinet og et betjeningspanel.

Kabinetter har flere formål bl.a. at indkapsle PCBA, EMC, fugtskærme, samt en brugervenlig interface. Mens betjeningspaneler udvikles og konstrueres efter specifikke krav. Disse med udgangspunkt i krav til design, miljø, overflade, EMC m.m. Betjeningspaneler har altid været Seritronics kernekompetence, hvor tilføjelsen af kabinetter i vores produktsortiment har tilført muligheden for at være en one-stop-supplier i fremstillingen af komplette kontrolpaneler til industrien. Produkterne monteres, testes og kvalitetskontrolleres i ESD-sikrede områder. Med Seritronic som en one-stop-supplier undgås kostbare og tidsforlængende led i det komplette produkts forsyningskæde.

Kabinetterne fås i enten plast- eller aluminium, og som standard eller som kundetilpasset. Tilpasninger hvorved dit kabinet gøres kundetilpasset sker i form af fræsning, stansning og laserskæring. Endvidere kan kabinetterne EMC-skæres indvendigt, samt integreres med et folietastatur. Vores ISO-certificeret parter af kabinetter, TEKO, har kategoriseret standardkabinetterne efter brugeranvendelse. For eksempel efter om kabinetterne er håndholdte eller standard. Med kategorisering får du et overblik og udgangspunkt til, hvordan kabinetter kan integreres i det færdige produkt.

Hans Henrik Pedersen, direktør i Seritronic, siger i sin begrundelse for at tilføje kabinetter til produktsortimentet:

”Med de stadig stigende ønsker fra markedet om leverancer af produkter med en højere forædlingsgrad, har Seritronic (vi) indgået aftale med firmaet TEKO om leverancer af kabinetter – både standard og customermade. Samarbejde og fleksibilitet er Seritronics DNA, og derfor er det helt naturligt for Seritronic at lytte og imødekomme kundernes ønsker.”

Kabinetterne forhandles på seritronic.dk