Seritronic A/S

Seritronic trykker digitalt

Digital print hos Seritronic

Der er nu landet en digitalprinter i produktionen hos Seritronic. Digitalprinteren gør det muligt at give vores kunder hurtige og meget præcise prototyper, samtidig med mulighed for større fleksibilitet, når behovet opstår ved kunden.

  • Med vores nye digitalprinter har vi gjort det nemmere for vores kunder at få hurtige og præcise prototyper på nye og eksisterende produkter, som vi så senere kan starte op til serieproduktion. Derudover giver det os nogle flere muligheder i forhold til at trykke flere forskellige og mere komplekse designs af kundens produkt, Hans Henrik, direktør ved Seritronic

Med den nye digitalprinter er det bl.a. muligt at lave rastertryk, som kan give nogle spændende nye design muligheder. I tilfælde hvor kunden har behovet, giver rastertryk muligheden for at trykke livagtige og mere komplekse motiver.

  • Digitalprinteren passer perfekt ind i vores setup, hvor vi med prototyperne let og hurtigt kan servicere vores kunder. Dertil giver den en ekstra dimension i forhold til fleksibilitet, når der opstår et akut behov, forklarer Hans Henrik.

Med digitalt tryk er det lettere at tage handling på bestemte situationer og så giver det en større fleksibilitet i produktionen. Netop fleksibiliteten er vigtig, da den kan være med til at hjælpe kundens produktion hurtigt videre. Digitalprinteren har allerede produceret den første ordre og det forventes at den kommer til at gavne kunderne, både nu og på den lange bane.

  • Hos Seritronic ser vi frem til at se at imødekomme kundernes designønsker i form et krævende trykdesign.