Kundetilpassede kabinetter uden tooling cost hos Seritronic

Med nye muligheder gennem veletablerede partnerskaber, er det nu muligt at få kundetilpassede kabinetter hos Seritronic – uden værktøjsomkostninger.

For at gøre værdikæden endnu mere komplet, har vi nu sørget for at det er muligt, at du kan få kundetilpassede kabinetter til din elektronik. Ved hjælp af bl.a. 3D print og andre kosteffektive teknikker, er det muligt at producere kabinetter uden værktøjsomkostninger. Dette giver nogle helt unikke muligheder, både når der skal udvikles og produceres, da produktionen bliver enormt fleksibel og hurtig.

Netop fleksibiliteten er spændende med denne type af produktion, fordi det bliver nemmere at ændre i produktet undervejs, hvis der er behov for nye specifikationer eller designændringer. Det kan være en fordel, hvis produktet stadig er på et tidligt stadie, eller hvis et eksisterende produkt skal ændres.

Alt der behøves er en skitse af dit produkt eller din idé

Når vi har en skitse eller en tegning af dit produkt, kan vi hjælpe dig videre fra prototype til serieproduktion. Du kan få en meget præcis illustration af dit produkt, hvor både dimensioner, design og taster illustreres gennem en prototype, så du kan se og mærke dit produkt, inden du starter en større produktion. Det giver dig muligheden for at skabe det perfekte produkt allerede i udviklingen af produktet.