Eltraco Automation

Se video: Linak har fået en ny SMT-linje

Linak har investeret i en komplet produktionslinje fra Mycronic, der leverer den nødvendige fleksibilitet og gør fabrikken konkurrencedygtig med udlandet. Se video af linjen i funktion.

Hvis elektronikproduktion skal være rentabelt i Danmark, kræver det en høj grad af fleksibilitet og så hurtige omstillinger som muligt mellem serierne.

Derfor har den globale akatuatorproducent Linak investeret i en fuldautomatisk SMT-linje fra Mycronic bestående af blandt andet en MY300 pick-and-place-maskine og to MY700-jetprintere, der arbejder side om side for at sikre den nødvendige kapacitet. Hertil kommer en Mycronic towerløsning til opbevaring og levering af komponenter samt en Mycronic-softwarepakke.

Du kan se en casevideo om Linaks brug af linjen på vores hjemmeside.

Flere unikke løsninger
Fleksibilitet og kapacitet er de to nøgleord i Linaks business case. Det sørger bl.a. to sideordnede MY700-jetprinter – hver især med en kapacitet på op til 300 dots i sekundet – sørger for takket være MY700-maskinens dual-head-design.

En anden feature ved linjen er den tilknyttede towerløsning fra Mycronic, som står for opbevaring og udlevering af komponenter. I alt kan de seks SMD-tårne rumme over 6.800 komponenter.

Al kommunikation mellem SMD-tårnet, produktionslinjen og de enkelte maskiner på linjen varetages af en komplet softwarepakke fra Mycronic, der binder hele løsningen sammen.