Se, hvem der tager billeder!

VDS Verkehrstechnik stoler på Phoenix Contacts datastik i barske omgivelser

Hvad ville vejtrafik være uden dem? De er en plage, for dem, som kører for stærkt, men afgørende for den overordnede sikkerhed på vejene. Vi taler naturligvis om hastighedskameraer. For at sikre at disse hastighedsmålere fungerer ordentligt og fejlfrit, selv under de mest ugunstige miljøbetingelser, stoler VDS Verkehrstechnik på kobberbaserede datastik fra Phoenix Contact.

I mere end 21 år har VDS Verkehrstechnik GmbH i Löbau, Sachsen, udviklet og fremstillet højpræsicionsudstyr til trafikovervågning. VDS Verkehrstechnik GmbH er et datterselskab af International Road Dynamics Inc. (IRD) – en virksomhed, som laver produkter og løsninger til intelligente trafiksystemer (ITS), og som er globalt aktiv. Med sine 25 ansatte er VDS en etableret spiller på markedet, og virksomhedens udstyr hjælper med at bremse hastighedsforseelser og dermed øge trafiksikkerheden på vejene. Fokus er altid på at levere holdbare og pålidelige løsninger, som er state of the art og lever op til både nationale og internationale standarder.

Kamerasensoren er hjertet af enhver enhed – uanset om det er hastighedskameraer eller rødt lys. Denne meget følsomme fotosensor skal være i stand til at tage et lovligt, brugbart billede af et objekt i hurtig bevægelse på en brøkdel af et sekund – ikke kun når himlen er blå, og solen skinner, men også i regn, sne og mørke. For at være klar igen til omgående brug er det afgørende, at den indsamlede data overføres så hurtigt som muligt fra målesensoren eller måleenheden til kamerahovedet og den elektroniske evalueringsenhed (computer), og derefter sendes til en mediekonverter. Derfra overføres den indsamlede information til de respektive, ansvarlige autoriteter via LTE.

Øgede krav til teknologi kræver stadig kraftigere stik. Det er vigtigt at bemærke, at der skal tages højde for gældende standarder, og at bagud kompatibilitet til enhver tid skal sikres. Phoenix Contact har haft succes med at kombinere de nævnte rammebetingelser og samtidig skabe et prisoptimeret og fremtidsorienteret enhedskoncept, som er robust og nemt at håndtere.

Vil du læse hele artiklen i sin fulde længde? Så kan du downloade den i pdf-format – i artiklen finder du også links til vareprøver og brochuremateriale.
VDS Verkehrstechnik stoler på Phoenix Contacts datastik i barske omgivelser