Robust docking-løsning med høj tolerancekompensation

Ny P4+ ramme i ODU-MAC® Silver-Line serien

Docking-konnektorODU-MAC® Silver-Line er en serie af modulær forbindelsesteknik til docking-systemer. Serien udvides nu med P4+ rammen, som kan kompensere for selv meget store fysiske tolerancer ved sammenkobling af han- og hundele i konnekteringen. Det giver en en pålidelig forbindelse over en levetid på mindst 100.000 konnekteringer.

Løser ekstreme centreringsopgaver

Med den nye P4+ ramme er der nu otte robuste rammetyper at vælge imellem i ODU-MAC® Silver-Line serien. P4+ imponerer med en tolerancekompensation på +/-4 mm radialt, så de to dele af forbindelsen behøver altså ikke at stå perfekt over for hinanden ved konnektering. Det gør det muligt at løse selv ekstreme centreringsopgaver.

Robust i ethvert miljø

P4+ rammen kan anvendes til docking inden for blandt andet industri, funktionstest, måleteknik og maskinbygning. Eksempelvis kan den anvendes til ladestik til førerløse køretøjer eller til automatisk docking ved batteriskifte. Ud over det har ODU-MAC® Silver-Line rammen bevist sin lange levetid og robusthed ved brug i køretøjer inden for forsvarssektoren.

Modulær og klar til brug

Docking-rammerne fås i forskellige længder og kan bestykkes efter individuelle behov, så signaler, power, højstrøm, højspænding, RF/coax, luft, væsker, data og lys kan overføres via samme konnektor. Hybridkonnektorerne kan bestilles med konfektionerede kabler, klar til brug.

Kort om P4+ rammen

  • Tolerancekompensation: 1,0 mm aksialt, +/-4 mm radialt
  • Flydende ophængt i begge sider
  • Minimum 100.000 konnekteringer
  • Jording med op til 10 mm² som option
  • Minimumsordre: 1 styk
  • Fås også færdigkonfektioneret med kabler

Download brochuren om produktet her.

Kontakt ODU Denmark på tlf. 22 33 53 35 eller e-mail: sales@odu-denmark.dk