Productronica 2021: Testinterface med ekstra høj fleksibilitet

På årets productronica i München præsenterer ODU den modulære Mass Interconnect løsning, ODU-MAC® Black-Line. Løsningen leverer en særdeles høj grad af fleksibilitet til funktionstest af bestykkede printkort (PCBA) og færdige enheder.

Yderst fleksibel konfiguration 

ODU-MAC® Black-Line udgør interfacet mellem testenheden (UUT/DUT – unit/device under test) og testudstyret. Ud over en pålidelig overførsel af både energi og signaler giver løsningen en betydelig fleksibilitet, når det handler om at konfigurere løsninger præcis til testbehovene. Testinterfacets uovertrufne fleksibilitet tillader brugeren at anvende det samme backplane/receiver til de forskellige testenheder. Testinterfacet, som er komplet modulært, kan nemlig frit konfigureres med moduler til overførsel af power, højstrøm, højspænding, RF-signaler (coax), trykluft og vakuum, væsker, fiberoptik og high-speed data.

Pålidelig og sikker forbindelse

Den lange levetid for systemet skyldes tolerancekompensation ved hjælp af 12 ”flydende” docking-rammer. En innovativ elektromekanisk sammenkobling giver en høj kontaktsikkerhed – og dermed en pålidelig og stabil forbindelse. De to systemsider forbindes ved et tryk på en knap, idet otte symmetrisk placerede gribere trækker ITA’en i fiksturet/adapteren helt parallelt på plads. Det eliminerer risici for skader på de mange pins i interfacet – og giver en sikker håndtering.

Ved behov kan rammer og moduler nemt afmonteres og byttes ud med andre moduler. ODU-MAC® Black-Line fås færdigt-konfektioneret med kabler, så interfacet er klar til brug med det samme.

ODU-MAC® Black-Line løsningen anvendes til test og måling i mange forskellige brancher, eksempelvis medicoteknik, telekommunikation, luftfart og rumfart, forsvar samt forbruger- og industrielektronik.

På productronica, verdens førende messe for udvikling og produktion af elektronik, er ODU at finde i Hal A1, stand nr. 131. ODU’s eksperter besvarer spørgsmål på standen fra den 16. til den 19. november.

Kenneth Pedersen fra ODU Danmark vil være på standen den 16. – 18. november.