Optimalt elektronikdesign gennem termosimulation til apparatudviklere

Phoenix Contacts online termosimulation tilbyder nye muligheder for et passende design af industriel elektronik allerede i udviklingsfasen.

Proceduren for at sætte termosimulationen i gang er intuitiv. I det første trin konfigurerer kunden sit hus (inklusiv den krævede tilslutningsteknologi) i Phoenix Contacts online housing konfigurator. Derefter modtager kunden en stykliste, 3D data og en printkortskitse af konfigurationen. Kunden skifter derefter til den online simulering, hvor de termiske grænsebetingelser for enheden defineres. Det omfatter installationen (montageposition, mulige naboenheder) samt omgivelsestemperatur.

I det næste trin kan kunden med drag and drop placere op til tre forskellige hotspots på printkortet, tildele dem en geometri og indtaste det forventede effekttab. Simulationen indsendes så med indtastning af kundedata. Inden for tre arbejdsdage er simulationen for de individuelle belastninger klar som en pdf i 3D. Derudover er der mulighed for supplerende rådgivning fra Phoenix Contact-teamet.

Til konfigurator for housing