Oplev fremtiden på EOT – Electronics of Tomorrow

Sammen med Innovationlab, elektronikbranchens førende virksomheder og 37 skarpe speakere sættes der for alvor fokus på innovation og fremtidens technologi til messeventet EOT – Electronics of Tomorrow.

I Innovationsområdet på EOT kan du bl.a. opleve hands-on, specialudstillingen “The Future is Now”, som arrangeres i samarbejde med InnovationLab.

 The Future is Now – Udstilling: ”10 ting fra elektronikfremtiden – som den ser ud lige nu”
Nye platformsteknologier kan integreres i hardware og gøre det muligt at leje en bil ved bildøren eller et hotelværelse ved håndtaget til værelset. Economy of Things rykker fra land, og vi har hentet de bedste eksempler hjem – som tyske Slock, der lader fysiske genstande foretage transaktioner, så du betaler for dit ophold via dørhåndtaget på hotelværelset eller i din Airbnb. Sensorer og dataopsamlende egenskaber sukker de fleste producenter efter – men hvad er de nyeste eksempler på produkter, der dublerer som datafangstredskaber? Måske havevanderen Rainmachine, der vander med vejrudsigten i baghovedet? Eller Clinicai der via sensorer i faldstammen fortæller, om du skal spise mere klid eller om der er tegn på cancer i tarmen. Hot topics som AI, Ethereum og Blockchain dominerer hype kurverne – men hvilke fysiske produkter er først med meningsfulde måder at anvende de nye intelligenser på? Som Neurio, der via AI kan overtage den intelligente fordeling mellem strømforbrug og strømgenerering fra dine solceller, så elregningen kan blive tæt på 0 kr.

Her kan du komme helt tæt på og endda selv afprøve 10 betaversioner af de allernyeste teknologiprodukter fra bl.a. Silicon Valley i Californien.

Gå selv på opdagelse blandt de spændende elektronikopfindelser eller deltag i en guidet tur i Innovationsområdet og få svar på dine spørgsmål af Innovsation Labs eksperter.

EOT – Electronics of Tomorrow
Kom til EOT d. 31. okt. – 2. nov. i MCH Messecenter Herning og mød over 80 af branchens stærkeste udstillere, innovative startups, rige muligheder for netværk og 37 skarpe speakere med fokus på Internet of Things, IT-sikkerhed, Tech & Business, Wireless & Cloud samt Startup & Funding – alt sammen samlet på et sted.

Tilmed dig gratis konferencerne og print din fribillet på EOT.dk.