ODU’s 2021-katalog med masser af nyheder i AMC HD-familien

ODU AMC HD 2021-kataloget viser hele produktporteføljen i AMC High-Density serien, og der er adskillige spændende nyheder.

Blandt nyhederne er ODU AMC® high-density receptacles, der nu kan anvendes til direkte montage på printkort. For fleksible forbindelser med forskellige printteknologier findes der dedikerede varianter – også til rigid-flex print.

For hurtig genkendelse af specifikke dataprotokoller som USB® 3.2 Gen.1×1 eller HDMI® er konnektorernes indsatser farvemærket i henhold til farverne på de gængse standardiserede stik.

Ud over standard break-away latching tilbyder ODU nu også en vibrationssikker forbindelse med en gevindomløber. De to låsetyper er gensidigt og indbyrdes kompatible.

ODU AMC® High-Density serien er en ultrakompakt forbindelsesteknologi med diametre ned til 7mm – primært tiltænkt forsvars- og sikkerhedsapplikationer samt lignende formål, hvor forbindelserne bliver udsat for ekstreme miljøer, samtidig med at størrelse og vægt er afgørende. ODU understøtter sit brede udvalg af førsteklasses konnektorer med blandt andet kabelkonfektionering, overstøbning til standard- og kundespecifikke applikationer, flex-lag fremstilling og et omfattende udbud af komplette systemløsninger.

Ud over signalversionerne findes der “power-versioner af AMC-HD familien til overførsel af nominelle strømme op til 15A. Konnektorerne leveres med mekanisk kodning og farve kodning, som giver en intuitiv sammenkobling selv under vanskelige forhold, og de robuste produkter i familien sikrer både lang levetid og mere end 5.000 matings.

Kataloget kan fås downloades på odu-denmark.dk/downloads/kataloger/