150 emner under 15 dage med ODU Express

Et udvalg af de mest populære cirkulære ODU konnektorer kan leveres inden for 15 dage i mængder op til 150 stykker – og i funktionstilpassede varianter med ODU’s ekspres-service.

Det er i dag blevet normalt med meget lange lead-times inden for næsten alle slags komponenter til lige så mange forskellige, tekniske brancher. ODU’s forbindelsesteknik er for de fleste processers vedkommende skabt in-house, og derfor har ODU-koncernen godt styr på leveringstiderne. Det er især gavnligt ved prototyping og udvikling af småserier, hvor lange lead-times belaster time-to-market unødigt.

Nu lancerer ODU sin nyeste service, ODU Express, som garanterer levering inden for 15 dage overalt i verden af serier op til 150 stykker, hvilket blandt andet er en stor hjælp til fremstilling af nulserier – eller steder, hvor det virkelig haster med at få de færdige produkter sat i drift.

ODU Express omfatter primært de cirkulære konnektorer fra virksomhedens program af AMC® og MINI-SNAP® produkterne. Har man brug for disse komponenter som standard eller funktionsmodificerede typer, kan man søge ”ekspres”-produkterne ud på http://www.odu-productfinder.com.

Ved bestilling af disse konnektorer er man så garanteret levering af produkterne inden for 15 dage – som nævnt i kvanta op til 150 stykker.

Se mere i videoen, hvor ODU’s produktchef Mark Bingham fortæller om ODU Express.

 

Kontakt ODU Denmark på tlf. 2233 5335 for mere information.