Nyt katalog fra QTEK på gaden

QTEK er en markedsledende leverandør af renseforbrugsmaterialer til elektronikbranchen. QTEKs nye katalog er nu på gaden med masser af spændende løsninger til dig, der gerne vil højne kvaliteten i din elektronikproduktion.

Uanset om det drejer sig om stencil clean rolls, rensesprays og -servietter eller forskellige splejsningskits til splejsning af komponentruller, kan du være sikker på, at vores irske leverandør, QTEK, har den rigtige løsning til dig.

QTEK har gennem årtier specialiseret sig i renseforbrugsmaterialer til elektronikindustrien, og i det nye produktkatalog kan du blive klogere på aktuelle løsninger og produkter fra QTEK.

Innovative løsninger til rens af stencils

Blandt de innovative løsninger finder man QTEKs Micro Fine Pitch Stencil Cleaning Rolls, der er fremstillet af hvid, ikke-vævet polypropylen (også kaldet PP plast). Det reducerer mængden af kemikalier og giver højere fleksibilitet og blødhed i materialet.

Helt overordnet vil QTEKs cleaning rolls-produkter være yderst relevante for mange danske elektronikproducenter, idet de hurtigt og effektivt kan fjerne loddepasta og andre printmaterialer på en stencil. Det øger både effektivitet og output.

Du kan se kataloget her: