Nye sporingslabels til lasergravering

 

Labels til lasergravering er designet til at øge læseligheden af delmarkeringer og stregkoder, der graveres med laser på printplader og komplekse overflader. Takket være større kontrast er det lettere at scanne stregkoder, der er lasergraveret på labelen, hvilket betyder mindre spild i forsyningskæder med strenge krav til sporbarhed.

Bedre læselighed for opmærkningen af dele

Bradys labels til lasergravering giver bedre læselighed for opmærkningen af dele, uanset hvilk

en overflade der skal opmærkes. Kvalitetslabels, som har en mat eller blank finish i hvid eller sort, viser sorte eller hvide markeringer efter lasergravering, hvilket optimerer kontrasten for markeringer, stregkoder og serialisering. Det gør også labels yderst velegnede til de ekstremt små skrifttyper og komplekse tryk, der kan genereres med lasere.

Ideelt til opmærkning af elektronik

Labels til lasergravering kan reducere spild i forsyningskæder, hvor man skal overholde krav til sporbarheden. Stregkoder, der lasergraveres på labels, skader ikke printpladerne og er lettere at læse for scannere sammenlignet med direkte delmarkering, hvilket betyder mindre spild.

Perfekt til automatisk påføring

Sporingslabels til lasergravering er alle forsynet med et ultratyndt, men holdbart, permanent klæbemiddel, som kan modstå høje temperaturer og aggressive kemikalier, samtidig med at der undgås overskydende klæbemiddel for at begrænse risikoen for ikke-planlagte produktionsstop. De er udviklet specielt til systemer til automatisk påføring, fungerer problemfrit sammen med Bradys ALF14-labelføder og er særdeles driftsikre.

Få bedre læselighed for lasergraverede stregkoder og markeringer med vores nye labels til lasergravering.

Få hvidbogen, brochuren, nogle prøver