BRADY A/S

Nye Brady RFID-labels: Nem overvågning af temperaturer

RFID-temperaturlabels muliggør trådløs temperaturaflæsning og ‑overvågning til en række enheder, udstyr, maskiner, racks, kabler og strukturer. De fleksible, temperaturregistrerende intelligente labels kan sættes fast på næsten aller overflader for at understøtte informeret proaktiv beslutningstagning.

  • Nem overvågning af temperaturer: Økonomisk temperaturovervågning med passive RFID-labels, der fungerer på en ISO 18000-63/64- og ETSI-kompatibel båndbredde, og som ikke kræver energi eller vedligeholdelse. Når der er behov for det, får labelerne tilført energi fra UHF-kompatible RFID-aflæsere.
  • Kan sættes fast på alle overflader: Fås i et bredt udvalg af tynde og fleksible labelmaterialer til industriel brug med forskellige klæbemidler, så de kan sættes godt fast på jævne, ru eller pulverlakerede overflader samt på flade eller kurvede overflader.
  • Komplet løsning: Inkluderer RFID-labels, labelprinter, software til labeldesign, RFID-aflæser med hard- og softwaresupport.
De mulige anvendelsesmuligheder inkluderer kontrol med miljøet, materiale- og udstyrsovervågning, kølekædeovervågning, datacenterovervågning, indsamling af vedligeholdelses- og sikkerhedsdata samt drivhusovervågning.