ACTEC A/S

Ny i familien hos ACTEC A/S

ACTEC er nu officiel YUASA-distributør, og åbner dermed for et bredt program af batterier fra Europas foretrukne producent af blybatterier.

Vi er utrolig stolte af at have YUASA batterierne med i vores produktprogram, og vi glæder os til at kunne tilbyde et bredt program af kvalitetsbatterier til vores kunder
Morten Nyborg, Produktdirektør & Christian Nyborg, Administrerende direktør

Yuasa – Verdens førende producent af blybatterier 
YUASA har produceret blybatterier siden 1918, og er i dag en af verdens førende producenter af blybatterier. Med mere end 100 års erfaring og unik produktionsteknologi og moderne produktionsfaciliteter er YUASA kendt for at producere stabil kvalitet, hvilket også har medført, at YUASA har været Europas foretrukne blybatteri de seneste 30 år.

Garanteret kapacitet
YUASA tilbyder garanteret kapacitet på deres batterier, hvilket betyder, at du som forbruger altid kan stole på batteriets ydeevne og stabilitet.

Bredt sortiment
YUASA’s batteriprogram spænder utroligt bredt fra 2 til 12 Volt med 0,8 Ah til 1000 Ah og op til 5500 opladninger, og naturligvis opfylder de industriens høje krav om ISO9001, ISO14001 og ISO45001.

Batterierne er velegnet til brandanlæg, alarmsystemer, nødbelysning, vindmøller, solcellesystemer, UPS, datacentre, legetøj, energi storage, netværksdrift, back-up, telekommunikation, vedvarende energi, elektriske køretøjer, lagerudstyr, golfvogne, måleinstrumenter, værktøj.

Ydermere har YUASA et spændende program af vedligeholdelsesfrie Lithium Ion batterier med helt særlige egenskaber som f.eks. op til 3000 opladninger ved 100% afladning samt afladestrøm helt op til 600A.