Mød Prevas på E-18 & R-18

Der bliver masser af inspiration og ny viden til de besøgende i dagene mellem d. 11. og 13. september i Odense Congress Center, når dørene åbnes til E-18 og R-18. E-18 og R-18 samler elektronik og robotteknologi under samme tag og er en markedsplads for udvikling, inspiration, intelligente løsninger og brancheekspertise. Mød Prevas på 2 stande, C 3045 og B 2024.

På E-18 standen (C 3045) vil man kunne finde interessante eksempler på de nyeste avancerede digitaliserings- og Internet of Things-teknologier, Prevas har udviklet sammen med kunderne. Se blandt andet en løsning for præventivt vedligehold i ILIAS Solutions’ Defence Platform og oplev Cylock’s cykelparkeringssystem med app-styret lås og betaling, der er fremtiden for letbane- og busstoppesteder. Prevas vil også demonstrere den fulde IoT integration fra sensor til AI-baseret forecasting af demo applikation vha.  elementer fra Prevas, National Instruments, Mitsubishi, IBM BlueMix, Microsoft Azure og Amazon Alexa. Kom til standen og få en rundtur i IoT-verdenen på tre minutter. På standen kan man også høre mere om hvor stor værdi Edge Learning kan have i en løsning for præventivt vedligehold til vindmøller og om hvordan fremtidens opkoblede rottefælde fungerer. Mød også Pluto, Prevas egen hobby robot.

På R-18 standen (B 2024), hvor Prevas står sammen med firmaet Robotize, vil man kunne opleve Gopal. Gopal er en autonom robot – eller Self Driving Vehicle – til intern logistikhåndtering af europaller. Når en GoPal installeres i et lagerområde, kortlægger den omgivelserne med LIDAR. Alle data lagres i en central database, hvor den kan kombineres med anden information. Gopal er udstyret med mange sensorer og stopper eller finder en alternativ rute, hvis du går ind foran den.

Prevas vil også bidrage til vidensdelingen med højrelevante tekniske indslag. Se:

  1. ”How to get started with Maker boards” ved Peter Aagaard-Kristensen, VP Technology og Christian Ward, Senior Project Manager
  2. ”How to build your own mobile robot” ved Christian Ward
  3. “Making a Linux secure in embedded systems” ved Mads Doré Hansen, Product Manager
  4. “Yocto or Debian for Embedded Systems” ved Mads Doré Hansen
  5. ”Industry 4.0” ved Christer Ramebäck, COO Solutions, Prevas AB

Kig forbi E-18 og R-18!