Prevas udvikler nyt software framework til testsystemer

For at mindske omkostningerne og forkorte tiden det tager at udvikle et godt testsystem, har Prevas udviklet et software framework, der kan lette processen betydeligt.

For at mindske omkostningerne og forkorte tiden det tager at udvikle et godt testsystem, har Prevas udviklet et software framework, der kan lette processen betydeligt. PreCAST software-frameworket er bygget på National Instruments LabVIEW-platform, hvilket gør det muligt at få et modulært design, der består af nøgleelementer, som er fælles for alle test- og måleapplikationer. Læs mere her!

Om Prevas
Prevas’ spidskompetencer indenfor projektledelse, software-, hardware- og mekanikudvikling, gør os til den perfekte udviklingspartner for firmaer, der ønsker at udnytte fremskridtene indenfor teknologi og digitalisering – for start-ups, såvel som større virksomheder. Vores konsulenters passion er at løse vores kunders tekniske udfordringer og gøre deres produkt- og maskinideer til virkelighed. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark og Norge. Besøg http://www.prevas.dk