Prevas A/S

Junior linux udvikler (København)

Til vores Herlev kontor søger Prevas en Junior Embedded Linux-udvikler

Hos Prevas er vi second-to-none i udviklingen af embedded Linux-systemer, der anvendes i alt fra forbrugerprodukter til medicinsk godkendte enheder. I Danmark har vi mere end 15 embedded Linux-udviklere, der på fuld tid opretter brugerdefinerede kortsupportpakker (BSP), applikationer og komplette systemer til vores kunder – alt baseret på Linux.

Til vores Herlev kontor søger Prevas en Junior Embedded Linux-udvikler, der ønsker at arbejde med hardware driverudvikling, systemintegration og kernel hacking.

Læs mere om jobbet og ansøg her.

Om Prevas
Prevas’ spidskompetencer indenfor projektledelse, software-, hardware- og mekanikudvikling, gør os til den perfekte udviklingspartner for firmaer, der ønsker at udnytte fremskridtene indenfor teknologi og digitalisering – for start-ups, såvel som større virksomheder. Vores konsulenters passion er at løse vores kunders tekniske udfordringer og gøre deres produkt- og maskinideer til virkelighed. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark og Norge. Besøg http://www.prevas.dk