ACTEC A/S

Moderne byggeri kræver bedre batterier

Batterier til Smart home løsninger

Byggebranchen har brugt batteridrevne maskiner og værktøj i årevis. Men i dag er der også fokus på batterier i selve bygningen. ACTEC har løsningerne.

Smart Homes stiller store krav til batterierne

Udviklingen går i retning af mere og mere overvågning og automatisering i såvel institutions- og kontorbyggeri som i private boliger. Vi vil i stadig stigende grad interagere med vigtige funktioner på arbejdspladsen og boligen via vores mobiltelefoner – døgnet rundt.

Det kræver effektive sensorer og små elmotorer. Altsammen noget som i et eller andet omfang har brug for batterier, der kan leve op til en helt række krav ikke bare til holdbarheden, men også til sikkerhed og bortskaffelse.

Hos ACTEC har vi både styr på alle de nye batteriløsninger byggebranchen har fokus på i disse år – og på de traditionelle anvendelseområder, som det elværktøj og de maskiner branchen benytter. Vi arbejder sammen med nogle af verdens bedste leverandører, og det betyder, at vi kan love dig, at kvaliteten er i top fra det mindste batteri til den største og mest kraftfulde batteriløsning, du har brug for.

Kontakt os og lad os få en snak om hvilken løsning, der passer allerbedst til dit formål.

Batterier til overvågning
Batterier til overvågningsudstyr
Batterier til alarmsystemer
Batterier til alarmsystemer

Batterier til låse og røgalarmer

Batterier til låse og røgalarmer

 

Kontakt ACTEC og bliv klogere på mulighederne med batterier til fremtidens teknologi.