IoT-løsninger til forbrugermarkedet

Administrer og kontroller tilsluttede enheder

Med robuste 4G- og 5G connectivity tages vores IoT-løsninger i højere og højere grad i betragtning til nye forbrugerorienterede applikationer, hvor pålidelighed og sikkerhed er første prioritet for enheden. SIMPro-platformen gør det muligt for, at styre og kontrollere tilsluttede enheder, der giver fuld synlighed for SIM-kort i løsningen. Da markedet stadig er i sin spæde begyndelse, er anvendelsesområdet uendelig.

 

Nogle af de mange applikationer, vi forbinder …

Stabile løsninger til forbruger enheder

I et voksende marked er applikationsudviklere klar over begrænsningerne i ‘high street’-sourcet-forbindelse. Mobilbredbånds-Sim-kort funger

er, men i IoT-verdenen vil serviceforventninger, prioriteret datatrafik og ufleksible takster ofte ikke leve op til de ønskede niveauer.

At bringe Wireless Logics IoT-connectivity ekspertise muliggør ‘enterprise-class’ tænkning, hvad enten det er til tilsluttet hjemmebrug, mobile applikationer eller personlig sundhed og sikkerhed. Al sådan anvendelse kan kræve sikker og tilpasningsdygtig kommunikation, der enten er indeholdt enhedens pris eller faktureres direkte som et løbende abonnement hos den enkelte slutbrugeren.

Vi kan rådgive passende tariffer med eller uden roaming – styret eller ikke-styret, høj og lav båndbredde og de sikkerhedsniveauer, der kræves for at låse kritiske data. Med ​​eSIM og eUICC sammen med vores egen Intelligent Network-mulighederne endnu flere for at levere den bedste forbrugeroplevelse, understøttet af support.Vores løsninger dækker over anbefaling og levering af relevant routerhardware, når det er nødvendigt, hvilket muliggør ‘ende til ende’-løsninger med tilslutningsmuligheder og router leveret samlet. Udstyr til at sikre, at mennesker, transport og aktiver ankommer sikkert, effektivt og til tiden.

 

IoT-forbindelse med lavt og højt forbrug

For hver potentiel applikation varierer data niveauet sandsynligvis. Vores løsninger vil blive bygget op omkring forventet dataforbrug med takster, der er skræddersyet til hver implementering, hvad enten det er som enkeltenheder eller spredt på flere enheder med datapulje. Takster fastlægges på baggrund af et antal kriterier, herunder applikationens levetid, brug af et enkelt eller flere netværk, de påkrævede sikkerhedsniveauer og placering. På hvert trin i implementeringen kan ‘stresstests’ sikre, at applikationen udsender de forventede datalaster – det hele ses, overvåges og styres gennem SIMPro platformen.

Sikkert – hvert trin på vejen

For hver applikation er det forretningskritisk at holde dataene sikre. Hackede oplysninger kan have massive konsekvenser, hvad enten det drejer sig om personlige data eller personlig sikkerhed. Låsning, kryptering og levering af de mest robuste private netværk er alle vigtige komponenter inden for Wireless Logic-infrastrukturen. For at lære mere, Klik her.