IoT-løsninger til erhvervslivet

Fuldendte IoT erhvervsløsninger

Med robust 4G/5G-forbindelse, LP-WAN, wi-fi og andre tilgængelige tilsluttede applikationer, øger de voksende krav til it- og virksomhedssektoren behovet for robust, sikker og omkostningseffektiv mobilkommunikation. For at understøtte forbindelse hjælper vi aktivt kunder og partnere med at levere fuldendte IoT løsninger, mange inklusive tilhørende routerhardware.

Nogle af de mange applikationer, vi forbinder…

Sikre løsninger der forbinder erhvervslivet

Fra at forbinde fjernarbejdende medarbejdere med sikker kommunikation til hurtig levering af bredbåndsforbindelse til et fjerntliggende eller midlertidigt kontor, er vores arbejde inden for it- og virksomhedsområdet mangefacetteret. Med det bredeste udvalg af mobilnetværk fra Wireless Logic kan virksomhedsfokuserede applikationer forbindes til et optimalt netværk baseret på tilgængelighed, dataanvendelse og kontraktens længde. Og hvor applikationer er mobile, er yderligere muligheder for roaming-SIM’er (styrede eller ikke-styrede) tilgængelige, hvor netværksvalg bestemmes af stærkeste signal.

Ud over trådløs IoT-forbindelse i verdensklasse integrerer vi i stigende grad routere og medfølgende support i vores voksende udvalg af ende-til-ende virksomhedsløsninger. Med sømløs forbindelse og prækonfiguration af ‘plug and play’ er applikationer klar til at køre fra første dag.

IoT-forbindelse med lavt og højt forbrug

For hver potentiel applikation varierer data niveauet sandsynligvis. Vores løsninger vil blive bygget op omkring forventet dataforbrug med takster, der er skræddersyet til hver implementering, hvad enten det er som enkeltenheder eller spredt på flere enheder med datapulje. Takster fastlægges på baggrund af et antal kriterier, herunder applikationens levetid, brug af et enkelt eller flere netværk, de påkrævede sikkerhedsniveauer og placering. På hvert trin i implementeringen kan ‘stresstests’ sikre, at applikationen udsender de forventede datalaster – det hele ses, overvåges og styres gennem SIMPro platformen.

Sikkert – hvert trin på vejen

For hver applikation er det forretningskritisk at holde dataene sikre. Hackede oplysninger kan have massive konsekvenser, hvad enten det drejer sig om personlige data eller personlig sikkerhed. Låsning, kryptering og levering af de mest robuste private netværk er alle vigtige komponenter inden for Wireless Logic-infrastrukturen. For at lære mere, Klik her.