IoT løsninger til energi- og forsyningsområdet

Kritisk infrastruktur kommunikation til Energi- og forsyningssektoren

Da LPWAN / 4G-forbindelser, wi-fi og andre tilslutningsmuligheder er ved at blive forretningskritiske for flere applikationer på tværs af energi- og forsyningssektorerne, øges anvendelsesområdet og større krav stilles til sikkerheden. For at understøtte forbindelser hjælper vi aktivt kunder og partnere med at levere ”end-to-end”-løsninger, også med tilhørende routerhardware.

Nogle af de mange applikationer, vi forbinder …

Sikre løsninger til at forbinde dine enheder

Wireless Logics har leveret løsninger på tværs af en række centrale energi- og forsyningsapplikationer, der sørger for sikker og forretningskritisk kommunikation, der understøtter lokale, regionale og stadig højere grad nationale infrastrukturprojekter.  Vores løsninger spænder over et bredt spektrum af anvendelser, hvor vi bruger lokale, styret og ikke-styret roaming og globale IoT-data SIM-kort.

Fra industriel måling til overvågning af større energi installationer kommer Wireless Logics løsninger med sikker, robust og pålidelig kommunikation.

IoT-forbindelse med lavt og højt forbrug

For hver potentiel applikation varierer data niveauet sandsynligvis. Vores løsninger vil blive bygget op omkring forventet dataforbrug med takster, der er skræddersyet til hver implementering, hvad enten det er som enkeltenheder eller spredt på flere enheder med datapulje. Takster fastlægges på baggrund af et antal kriterier, herunder applikationens levetid, brug af et enkelt eller flere netværk, de påkrævede sikkerhedsniveauer og placering. På hvert trin i implementeringen kan ‘stresstests’ sikre, at applikationen udsender de forventede datalaster – det hele ses, overvåges og styres gennem SimOnline eller  SIMPro platformen.

Sikkert – hvert trin på vejen

For hver applikation er det forretningskritisk at holde dataene sikre. Hackede oplysninger kan have massive konsekvenser, hvad enten det drejer sig om personlige data eller personlig sikkerhed. Låsning, kryptering og levering af de mest robuste private netværk er alle vigtige komponenter inden for Wireless Logic-infrastrukturen. For at lære mere, Klik her.