Fiberoptisk konnektering af høje datahastigheder – uden rensning

ODU’s nyeste POF-modul (Polymer Optical Fiber) har hele fem individuelle poler/fiberforbindelser, og det 5-polede POF-modul erstatter dermed de eksisterende 2-fiber moduler til fiberoptisk overførsel i ODU-MAC® Blue-Line serien.

Modulet opfylder behovet for optisk high-speed dataoverførsel og sparer med sit kompakte design plads i konnektoren, hvor POF-modulet kan indgå sammen med elektriske signal- og power-konnektorer samt andre medier, som den alsidige forbindelsesteknik i ODU-MAC Blue-Line serien kan overføre.

ODU-MAC Blue-Line familien garanterer en pålidelig overførsel op til 10.000 konnekteringer. Det er ikke nødvendigt at rense kontakterne i POF-modulerne, og det sparer tid og letter den daglige brug. Modulet finder især anvendelse, når det er særligt vigtigt at undgå interferens fra eksterne kilder, hvilket kan være i test- og måleapplikationer, i industrielle miljøer eller inden for medicotekniske formål.

Da modulet er et standardprodukt i ODU-MAC® Blue-Line serien supporterer ODU hurtige leverancer af POF-modulerne fra lager. Modulet kan desuden leveres med konfektionerede fiberoptiske kabler.

For mere information se venligst ODU Denmarks website odu-denmark.dk.