EVENT LAD OS TALE OM IOT!

IoT Week er en årlig, international begivenhed, som er blevet afholdt i mange europæiske byer fra Barcelona til Helsinki. I år, d. 17. til 21. juni, bliver IoT Week afholdt i Aarhus i Musikkens Hus.

EKTOS skal selvfølgelig med! Vi står klar til at dele vores viden og erfainger om muligheder, udfordringer og løsninger indenfor IoT.

På vores stand i udstillingsområdet, der er åbent fra d. 18. til 20. juni, viser vi nogle af de IoT-løsninger, som EKTOS har været med til at udvikle: en intelligent solcellemast fra Alfred Priess og en elektrisk cykel fra Promovec. De er begge eksempler på intelligent brug af trådløs dataoverførsel og behandling samt repræsentation for slutbrugeren.

Konferenceprogrammet på IoT Week i Aahus er super spændende! Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt og drastisk IoT-løsninger har bidraget til at optimere en række virksomheder, og måske vil du blive inspireret til at se et nyt potentiale for din egen. Du er garanteret den nyeste viden om teknologier af førende forskere og eksperter indenfor IoT og connectivity.

Vi glæder os til den spændende uge! Vi håber, at vi ses!