Ektos ønsker alle Glædelig Jul og Godt Nytår (kundernes tillid har sikret os de bedste resultater nogensinde )

 

Vi ønsker vores kunder og samarbejdspartnere Glædelig Jul og Godt Nytår og tak for samarbejdet i 2022. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer alle i 2023 igen.

Vi vil gerne takke jer for alle de spændende projekter, vi har lavet sammen i år. Det er fantastisk at se tilbage på den mangfoldighed af produkter, vi er involveret i, fra rumflyvning til dybhavsforskning og mange andre ting derimellem. Vi har allerede en god håndfuld nye projekter i 2023, og vi kan ikke vente med at komme i gang.

For os har året 2022 været domineret af Ruslands angreb på Ukraine og alle de konsekvenser, det har fået. Vi har kunnet fortsætte og udvide driften Ukraine, og på trods af de forskellige udfordringer er 2022 endt med vækst og med de bedste resultater nogensinde i firmaets historie på alle tre forretningsområder (Udvikling, Test og Fremstilling), både økonomisk og teknisk. Dette har været muligt takket være fortsat tillid fra vores kunder og på grund af den store og beslutsomme indsats fra vores ukrainske medarbejdere.

Alle i EKTOS og TECHTO Electronics vil gerne takke for kundernes tillid, for de opmuntrende ord og e-mails til vores ukrainske kollegaer, for de små gaver til medarbejdere og deres familier og for den generelle støtte til Ukraine.

Vi har pt. seks medarbejdere fra EKTOS og TECHTO Electronics, som gør tjeneste i det ukrainske forsvar. Vi tænker på dem og deres familier hver dag.

Mange tak og Slava Ukraini!