EKTOS lægger hus til populær workshop med internationalt anerkendte ACB

EKTOS er stolte af at kunne invitere dig og dine kolleger til ACB’s (American Certification Body) workshop d. 6. og 7. marts i vores testlaboratorium i Københavns Sydhavn. Workshoppen er for alle, som er involveret i certificering og test af radioudstyr eller enheder med radiomoduler.

Læs mere om begivenheden og tilmeld dig og dine kolleger her:

https://acbcert.com/seminars/2019-Wireless-Approvals-Workshop/2019-Wireless-Approvals-Workshop.html

Michael Derby Director, ACB Europe
Pieter Robben Senior Review Engineer, ACB Europe

Værterne for workshoppen vil være de anerkendte senioringeniører Michael Derby og Pieter Robben fra ACB Europe. Begge har over 25 års erfaring indenfor test- og certificeringsbranchen og Michael Derby er direktør i ACB Europe.

ACB har fingeren på pulsen

Amerikanske ACB er et af verdens mest aktive firmaer indenfor trådløs certificering og et af de bemyndigede organer, som EKTOS TRS arbejder sammen med, når en testrapport skal bruges til certificering. De har indsigt i de emner, som er mest relevante for industrien i dag, som eksempelvis integration af radiomoduler, og de ved, hvad der skal til for at undgå fejl ved godkendelse af trådløst udstyr. I løbet af workshoppen vil den autoriserede godkendelse af trådløst udstyr blive udredt, og der vil blive givet specifikke råd til, hvordan man får produkter ud på markedet så hurtigt og effektivt som muligt.

Dybdegående Q&A

ACBs workshops er kendte for deres meget givende spørgsmål- og svarsessioner, hvor deltagernes spørgsmål bliver taget op for at finde en løsning. Ligeledes vejledes deltagere i, hvordan de selv kan blive i stand til at besvare avancerede spørgsmål. Netop disse sessioner, hvor nogle af industriens mest kendte eksperter agerer vejledere, er hvad der gør ACBs workshops unikke. Det foregår som en unik træning i nogle af de emner indenfor feltet, der oftest misforstås. Den viden, som workshoppen udbyder, vil udover at ruste dig og dine karrieremuligheder også kunne bruges til at spare dig og dit firma tid og penge, når det kommer til test og certificering.

Workshoppen vil kunne gavne alle ingeniører, projektledere og testingeniører i arbejdet med EMC, telekommunikation og radiotest.

Tidligere har mange ledende testfirmaer deltaget i ACBs workshops, og det er ingen hemmelighed at populariteten er stigende. Vi kan derfor på det varmeste anbefale at deltage i workshoppen både for din og dit firmas skyld.

Workshoppen afholdes d. 6 og 7. marts her:

EKTOS Testing & Reliability Services

A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Læs mere om ACB her: https://acbcert.com/