Dyrk forbindelserne på EnforceTac-messen

På forsvars- og sikkerhedsmessen EnforceTac i Nürnberg, 26.-28. februar, har ODU et skarpt fokus på mission-kritiske stikforbindelser.

Forsvarets missioner i felten foregår ofte under krævende forhold. Derfor er det vigtigt, at soldaternes materiel er både holdbart og robust. Ujævnt terræn, støv eller ekstreme temperaturer må ikke bringe missionen eller mandskabet i fare. Det gælder også for det kommunikationsudstyr, der skal sikre styrkerne realtidsdata, så de kan handle hurtigt og effektivt.

Netop på dette felt kan ODU bidrage med viden og løsninger. ODU’s eksperter står til rådighed på EnforceTac fra den 26. til 28. februar 2024 – på stand 508 i hal 8.

Letvægts dataforbindelser med høj hastighed

ODU’s forbindelsesteknik er ekstremt modstandsdygtig. ODU AMC®-serien tilbyder højhastigheds dataoverførsel med stik, der vejer op til 70 % mindre end konventionelle løsninger. De forskellige varianter kan konfigureres individuelt.

På den modulære side tilbyder ODU det vibrationsbestandige ODU-MAC® White-Line konnektorsystem, der allerede i dag anvendes i forsvarsteknik.

ODU-stik er karakteriseret ved høj ydeevne, pålidelighed og alsidighed, og de sikrer en intuitiv brug i enhver situation.

Mere om EnforceTac messen https://www.enforcetac.com/en/all-about-the-exhibition

Få mere at vide om ODU forbindelsesteknik https://odu-connectors.com/da/industries/military/