Conexa – Wireless Logic’s globale mobilnetværk

Det mobile IoT (Internet of Things) er komplekst og involverer en række regulatoriske, operationelle og kommercielle udfordringer. Implementeringer af IoT løsninger har traditionelt set været forbundet via mobilnetværk, der er bygget med slutforbrugere i tankerne. Det betyder, at det ikke på samme måde indeholder den modstandsdygtighed, sikkerhed og fleksibilitet, som moderne IoT løsning kræver.

Byd velkommen til Conexa

Conexa-mobilnetværket fra Wireless Logic er bygget for specifikt at imødekomme de skiftende behov indenfor global IoT. Det er netværket til den digitale transformation over hele kloden, og kan være med til at accelerere farten af positive økonomiske, miljømæssige og sociale forandringer.

Vi har været frontløbere indenfor M2M og IoT i over 20 år og har brugt denne erfaring til at opbygge et globalt netværk, der adresserer de udfordringer med forbindelse, sikkerhed og skalerbarhed, som mange virksomheder står over for. Kombineret med Wireless Logic’s løsningsekspertise giver Conexa globale virksomheder og løsningsudbydere mulighed for problemfrit og succesfuldt at designe, skalere og administrere IoT-implementeringer.

Designet og bygget til Internet of Things (IoT)

 

Hvad er Conexa?

Conexa er et mobilnetværk, der giver sikker, modstandsdygtig og fleksibel forbindelse overalt i verden. Vi har bygget Conexa til at:

  • løse udfordringer i indkøbs-, produktions- og logistikprocesser
  • levere funktioner til administration og optimeringsmuligheder
  • løse udfordringer med branchesikkerhed og skalerbarhed
  • være ét enkelt integrationspunkt for et økosystem af førende radionetværkspartnere

 

Udfordringer ved at udrulle en stor IoT løsning

Mobilteknologi har udviklet sig over tid, men kan stadig støde på udfordringer i forhold til IoT.

Mobilt LPWAN skal nu tage højde for behov som lavt strømforbrug, lang batterilevetid, mens 5G adresserer krav om høj båndbredde og ultra lav reaktionstid. Radioadgangsteknologier udgør kun ét lag af løsningen.

Conexa adresserer en bred vifte af tekniske, kommercielle og operationelle udfordringer såsom:

Roaming- og datarestriktioner

Nogle applikationer eller områder har bestemmelser, der begrænser den type af tjenester, der kan anvendes (permanente & roamingrestriktioner), eller hvor data kan overføres og lagres (datasuverænitet).

Komplekst mobilt teknologilandskab

At vælge den rigtige radioteknologi eller indføre eSIM kræver de rette komponentvalg og procesændringer.

Flere netværk giver oftest flere omkostninger

Skal en løsning integreres med flere netværk, kan dette skabe større omkostninger og tidsforbrug, i form af blandt andet forskellige administrationsplatforme. Med én samlet platform og netværksintegration er Conexa den optimale løsning.

Højnetværkstilgængelighed

Udbydere skal kunne stille styringsværktøjer til rådighed, kunne implementere overvågning af forbindelser, samt yde kvalificeret support for at kunne løse eventuelle afbrydelser i netværk.

Cyber sikkerhed

Kun autoriserede enheder bør oprette forbindelse til virksomhedens servere eller cloud-infrastruktur. Data skal overføres sikkert og håndteres i overensstemmelse med regler som GDPR og ISO 27001.

For at optimal implementering og skalerbarhed, skal opsætningen af IoT-enheder og tilmelding til cloud-tjenesteudbydere (AWS, Azure, Google Cloud) ske automatisk, uden behov for fysisk kontakt med selve enheden.

Afsløring af svindel

Behovet for automatiske mekanismer, der kan i identificere og blokere uautoriseret brug er stigende. Bliver et SIM-kort benyttet i et ikke forhåndsgodkendt land eller i en uautoriseret enhed, kan dette bringe sikkerheden i fare eller ende med unødig store regninger.

SIMPro

  • En veludført IoT management platform
  • Reducer dine omkostninger og vær på forkant med værdifuld indsigt
  • Automatiser din forbindelse
  • Hjælp og support i real time
  • Fleksibel fakturering

Læs mere om SIMPro her