BradyPrinter i7100: Når nøjagtighed møder præcision

Den nye BradyPrinter i7100 er en driftsikker, solid og supernøjagtig labelprinter, som kan bruges til hurtig udskrivning på en lang række opmærkningsmaterialer i høj kvalitet til mange forskellige formål inklusive opmærkning af kabler og printplader samt aktiver og komponenter.

i7100

Driftsikker og hurtig

BradyPrinter i7100 tilbyder ekstremt nøjagtig udskrivning af labels til forretningskritisk opmærkning i store mængder. Printeren har en effektiv intern processor, en udskrivningshastighed på op til 300 mm/sek., en ultrahøj opløsning på 600 dpi og er designet til at håndtere op til 7.000 labels pr. dag. Den høje udskrivningsnøjagtighed opnås vha. centrering af udskrifterne på en lang række opmærkningsmaterialer i høj kvalitet til mange forskellige formål. i7100-printeren har også udskiftelige valser, hvilket optimerer printhovedets levetid.

Nem at bruge

Den nye BradyPrinter i7100 har en brugervenlig berøringsfølsom farveskærm med tydelige ikoner, som gør det nemt at finde rundt i printerens menuer. Printerens sammenfoldelige dæksel gør, at den ikke fylder særlig meget, og gør brugerne i stand til hurtigt at skifte forbrugsvarer, når de skal starte et nyt job eller fortsætte udskrivningen.

BradyPrinter i7100
BradyPrinter i7100

Mange forskellige anvendelsesmuligheder

BradyPrinter i7100 kan bruges til at udskrive på en lang række holdbare kvalitetslabels i høj kvalitet inklusive specialmaterialer til opmærkning af produkter inden for elektronik, luftfart, forsvar og offentlig transport, bilindustrien, logistik, informations- og kommunikationsteknologi samt telekommunikation. Labelmaterialerne inkluderer krympbare ledningsmærker, labels, der kan modstå høje temperaturer, til printplader og holdbare labels til aktiver og komponenter, som har høj modstandsdygtighed over for slitage, kemikalier, temperaturer og UV-stråler. For at muliggøre yderligere udvidelse af printerens brugs- og automatiseringsmuligheder tilbydes der udvidelser og tilbehør, inklusive et udvalg af systemer til labelafskæring, tilbagespolingsenheder, sensorer og teknologier som Peel & Present til automatisk at fjernes labels fra deres bagside.

Opdag BradyPrinter i7100: få en brochure eller en gratis demonstration