BRADY A/S

BradyPrinter A8500: Nyt automatisk udskrivnings- og fastsættelsessystem

Med BradyPrinter A8500-labelprinterapplikatoren får man driftsikker automatisering af printpladeopmærkningen, så der opnås komplet sporbarhed. Den udskriver og påsætter konsistent bittesmå labels fra vores udvalg af polyimidlabels til automatisk påsætning, som kan modstå hele produktionsprocessen til printplader.

Komplet automatisering af opmærkningen af printplader

BradyPrinter A8500 giver nøjagtig udskrivning af selv de allermindste labels på 4 mm x 3,18 mm med en opløsning på 600 dpi og konsistent påsætning af dem på printplader. Takket være en hurtig processor og cyklustid kan den holde trit med tempoet for produktionslinjerne til overflademontering. BradyPrinter A8500 kan installeres hvor som helst langs produktionslinjen og kan modtage labeldata fra de fleste ERP-systemer.

Holdbare labels til printplader

Vores UltraTemp Series-polyimidlabels er designet specielt til opmærkning af printplader under hele produktionsprocessen. Denne serie inkluderer B-7727-polyimidlabelen til printplader, der er udviklet til automatisk påsætning. Labelen sidder godt fast og forbliver læselig under flydelodning, bølgelodning og vask af printplader. Den kan modstå temperaturer på op til 300 °C og de skrappe kemikalier og rengøringsprocesser, der bruges under printpladesamlinger.

Industri 4.0-forbindelse

BradyPrinter A8500 har industri 4.0-forbindelse og er OPC UA-kompatibel. Der kan overføres oplysninger fra BradyPrinter A8500 til fabrikkens kontrolsystem, som så kan igangsætte den næste handling.

Se A8500 i aktion + se vores komplette løsning til sporbarhed for printplader!

BRADY Denmark