Bliv klogere på den globale komponentkrise, torsdag på EOT

Efter et år med Covid-19 har vendingen i verdensøkonomien skabt kraftigt stigende efterspørgsel efter bl.a. elektronikkomponenter og andre materialer, hvilket har medført et stort pres på en række industrier i forhold til at sikre deres forsyningskæde.

På konferencesporet Supply Chain, som er en del af konferenceprogrammet på EOT – Electronics of Tomorrow kan du blive meget klogere på den globale komponentkrise.
Her kan du bl.a. opleve:

Den internationalt anerkendte Malcolm Penn, Founder & CEO hos Future Horizon, give en skarp analyse af den aktuelle komponentmangel, der lige nu opleves i virksomheders supply chain verden over. Hør indlægget ’Rethinking The Semiconductor Supply Chain Business Model’ torsdag 3. september, kl. 11:00 -11:45 på EOT.

Eller

Bo Lybæk, CEO hos GPV, der giver sit bud på hvordan vi kan tackle den værste komponentkrise i de sidste tyve år, når han deler ud af sine erfaringer fra to lignende situationer med mangel på komponenter og materialer i 2010 og 2018. Han kommer også med sit bud på, hvordan fremtiden ser ud og hvornår situationen igen vil stabilisere sig. Deltag i indlægget ’Hvordan tackler vi den værste komponentkrise i de sidste tyve år?’, torsdag 3. september, kl. 10:00 – 10:45.

Tilmeld dig GRATIS og se det komplette konferenceprogram